Logopedie Pluspunt de Regenboog

Logopedist Mare Kavsek is op dinsdag op basisschool de Regenboog in Lemelerveld. De locatie op basisschool de Regenboog is sinds januari 2017 geopend om de samenwerking met de leerkrachten te optimaliseren. Mare is allround opgeleid en behandelt veel voorkomende logopedische problemen. Je kunt hierbij denken aan problemen met betrekking tot gehoor, stem, spraak, taal, afwijkende mondgewoonten en slikken. 

U kunt uw kind aanmelden door te bellen naar 0529-433633 of 06-25425632 of door u via het aanmeldformulier aan te melden.

Direct aanmelden

Logopedie Pluspunt de Regenboog

Logopedie Pluspunt is aangesloten bij de Nederlandse vereniging voor Logopedie en foniatrie. In 2018 hebben wij de kwaliteitstoets logopedie weer behaald. Logopedie zit in 2021 100% in het basispakket en wij hebben een contract met alle zorgverzekeraars.

Logopedie is de behandeling van stoornissen met betrekking tot taal, spraak, stem, gehoor en/of slikken. Logopedie is een paramedisch beroep gericht op het ontwikkelen, herstellen en onderhouden van de communicatie in al zijn vormen en de verwerking van eten en drinken. Logopedie Pluspunt biedt de cliënt preventie, zorg, training en advies ten aanzien van communicatie (inclusief lezen en schrijven), mondfuncties, het gehoor, slikken en stem.

Volledig in basispakket
100% vergoed
Gekwalificeerd personeel