Logopedie Pluspunt Lemele

Logopedie Pluspunt Lemele, eerder bekend als Logopediepraktijk Dalfsen, is de logopediespecialist in Lemele. Logopedist Keshia van Duren is op dinsdagochtend aanwezig in het gebouw de Schakel, dichtbij de basisschool de Ichthus. Bij drukte is Keshia de hele dag aanwezig. Komt deze dag niet goed uit, dan kunt u ook in Lemelerveld of Dalfsen door ons geholpen worden. Keshia is allround opgeleid en behandelt veel voorkomende logopedische problematiek. Zij biedt hulp aan mensen met problemen met betrekking tot gehoor, stem, spraak, taal, afwijkende mondgewoonten en slikken.

U kunt uzelf of uw kind aanmelden door te bellen naar 0529-433633 of 06-25425632 of door u via het aanmeldformulier aan te melden.

Direct aanmelden

Logopedie Pluspunt Lemele

Logopediepraktijk Pluspunt is aangesloten bij de Nederlandse vereniging voor Logopedie en foniatrie. In 2016 hebben wij de kwaliteitstoets logopedie behaald. Logopedie zit in 2017 100% in het basispakket en wij hebben een contract met alle zorgverzekeraars.

Logopedie is een paramedisch beroep. Bij de logopediepraktijk Pluspunt staat communicatie centraal. Door te praten en te luisteren begrijpen wij elkaar. In het dagelijks leven is het spreken onmisbaar. Om te spreken moeten wij ademen, gebruiken wij onze stembanden, keel, neus, kaken, tong en lippen. Om te kunnen spreken moeten wij ook kunnen horen, denken en begrijpen. Spreken is dus een ingewikkeld proces. Stoornissen daarin worden door de logopedist behandeld in samenwerking met huisarts, specialist of tandarts. Maar logopedie is meer dan spraakles, omdat niet alleen spraakstoornissen zoals slissen, stotteren of slikken worden behandeld. Ook problemen met eten en drinken zijn een onderdeel van de logopedie. Voor al deze problemen kunt u bij uw logopedist Keshia terecht.

Volledig in basispakket
100% vergoed
Gekwalificeerd personeel

Logopedisten Lemele

Ons logopedistenteam in Lemelerveld bestaat uit één logopediespecialist: Keshia.

Keshia is sinds december 2011 werkzaam in Lemele. Zij werkt ook in Dalfsen en Lemelerveld. Keshia is direct toegankelijk en u heeft in de meeste gevallen geen verwijsbrief nodig. Keshia is gespecialiseerd in het behandelen van afwijkende mondgewoonten, waaronder het afleren van speen-, vinger- en duimzuigen en open mondgedrag en het aanleren van de juiste slik en de juiste uitspraak. Zij is opgeleid in de oro-myofunctionele therapie (OMFT). Ook heeft Keshia diverse (interne) verdiepingscursussen gevolgd op het gebied van stem, spraak, taal, lees- en spellingproblemen en auditieve vaardigheden.

Keshia is een gedreven, rustige, sociaal vaardige logopedist. Zij neemt de tijd voor haar cliënten en werkt deskundig aan de problematiek.